Încălzire sau răcire globală?!

E la moda acum treaba cu incalzirea globala, mancati verde, reciclati, mergeti cu bicicleta.

In tara trecem de la cod galben de canicula la cod galben de furtuna. Meteorologii anunta bruma in septembire.

De curand am descoperit pe youtube un documentar in care se demonstreaza contrariul: nu are loc incalzirea globala, ci ne apropiem de o era glaciara; omul este prea mic sa influenteze clima planetei, iar unii fac profit promovand incalzirea globala.

La nivel de micro va povestesc o intamplare oarecum legata de reciclare, de civilizatie si de gradul de afectare al omului de rand cu privire la grijile planetare: scriam aici despre intrunirea ad-hoc GuguBoyz de la Lepşa. Ei bine, am facut un popas la intrarea in localitatea vecina, la Tulnici. Am mancat fiecare ce aveam prin rucsac, un senvis, un corn, o banana. Dupa gustarea frugală ne uitam dupa un cos de gunoi pentru dispersarea ambalajelor mai mult sau mai putin biodegradabile. Un batran respectabil (care pazea o vaca), ne-a vazut incurcati ca nu gaseam un cos de gunoi si ne-a indemnat parinteste: „Aruncaţi-le pe jos că aici suntem la ţară!

Reclame

3 răspunsuri

  1. normal, omu’ nu prea arunca lucruri la tara, refoloseste cate poate. bunica-mea a ajuns la o colectie impresionanta de pungi de cand s-a mutat la bloc, le strange din reflex, cred. iar taranul, cand arunca ceva, de multe ori e biodegradabil (ceva-ul. a, da, si taranul e biodegradabil, am uitat).

  2. si eu am auzit acelasi lucru ca e cam teapa asta cu incalzirea globala…oricum ajungem la aceeasi concluzie…aveam dreptate cu conspiratiile..suntem manipulati!
    inca sustin reciclarea din simplul motiv c atrebuie s afim civilizatin si sa nu ne ingropam in gunoaie planeta

  3. Bravo măi Cristiean că întâi ai vizitat, apoi ai publicat ” Ţăranul Biodegradabil”, la tine pe post şi apoi iar ai vizitat dar şi un pic comentat! şi mai ziceai că vizitatori tăi poate sau mutat la ANDREI!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: