Rolul farmacistului in comunitate

– sa dea informatii despre CEC, banca, primarie;
– sa comunice, la cerere, orarul microbuzelor pentru statia din fata farmaciei;
– sa dea ora exacta;
– sa completeze formulare celor care vin sa-si faca buletine la sectia de politie vecina cu farmacia.

Cu ocazia asta vreau sa informez pe toate persoanele care vor sa-si schimbe buletinul ca LA SCHIMBAREA BULETINULUI VI SE DA UN FORMULAR PE CARE TREBUIE SA-L COMPLETATI CU DATELE PERSONALE!!!

Deci:

1. NU va uitati ochelarii acasa!!!
2. Invatati sa scrieti sau daca e prea tarziu pentru asa ceva sau va e lene, sau timpul (alocat bisnitei) nu va permite, luati-va o ruda/prieten/vecin, care stie carte, sa va ajute la completarea formularului!!!

Eu inteleg, unii sunt amarati, dar daca te-a pus naiba sa completezi la unul, se duce vestea, si data viitoare ai sa completezi la toti!

Multora dintre ei le e pur si simplu lene sa completeze, altii nu stiu sa scrie, unii isi uita ochelarii acasa. Toti se roaga de personalul de la buletine sa le completeze si lor hartia cu intrebari. Primesc de fiecare data acelasi raspuns: „Nu intra in atributiile noastre!„. Corect!

Asa ca omul, ce face?! Vine la farmacie, iar farmacistul este usor de induplecat sa faca o fapta buna, sa ajute un om la nevoie. Si ajuti unul, si inca unul, si uite asa farmacia a ajuns birou de completat formulare!
Dar stai! Ce te faci daca in timp ce tu completezi chestionarul iti vine un pacient?! Lasi formularul din mana si servesti pacientul sau termini de completat formularul (deh, omul se grabeste, doar n-o sta toate ziua la buletine! mai are si el o viata a lui…)

M-am saturat de dileme! Pe cine sa ajut: omul formular sau omul pacient?! Deocamdata am ales sa ajut pe cel pentru care m-am pregatit 5 ani la facultate, pe omul pacient! Pe omul formular il poate ajuta oricine care stie sa scrie.

Incepand de astazi, 3 decembrie 2008, tin sa va anunt ca biroul de completat formulare, din cadrul farmaciei noastre, s-a inchis definitiv si irevocabil!

Biroul de informatii, insa, v-a functiona in regim normal, cu program de la 8 – 16 de luni pana vineri si de la 8 – 13 in week-end. Diversitatea si acuratetea informatiilor oferite de personalul nostru va vor face sa reveniti de fiecare data, increzatori si multumiti. Veti sti intotdeauna ora exacta, unde sunt localizate in comuna CEC-ul, primaria, si politia – sectia buletine – si, incepand de astazi, si vremea probabila din localitatea noastra! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: