Sa se rezolve… (Problema)

Ma intorceam obosit de la serviciu. Am dat coltul blocului si… mirare! [vezi poza 1]. Am inaintat putin [vezi poza 2] si am ajuns in punctul A [vezi poza 1].

<– poza 1 |   poza 2 –>

.

.

.

Se da urmatoarea problema:
Ipoteza (ce se da):
– una pereche adidasi cu talpa joasa;
– una pereche blugi, spalati si calcati, abia scosi din dulap;
Concluzia (ce se cere):
– sa se strabata distanta AB [vezi poza 1] fara sa te uzi la picioare;

*Necesare, dar inexistente: una pereche cizme de cauciuc/ una bucata barca;

Ma alint. Puteam sa scot masina din garaj si sa o parchez langa petecul uscat de langa scara, dar… vecinul meu unde mai parca?!

.

.

.

.

.

.

.

.

Sa trecem la rezolvarea problemei. Am avut o tentativa de a incerca drumul cel mai scurt, insa m-am razgandit. Am ajuns in [poza 3], am trecut prin [poza 4], apoi prin [poza 5]. Ajuns in postura din [poza 6] am vazut o lumina de speranta si un petec de pamant fara apa pe el. [poza 7] mi-a deschis calea – o cale ce mai avea o bruma de uscat unde am reusit sa vad partea buna a zilei. Intr-un final am ajuns si in punctul B adica in scara blocului [poza 8].

Morala: Drumul cel mai scurt nu e intotdeauna si uscat!

Observatii:
1. Nu suntem in perioada de inundatii! Cel putin nu au inceput. Ploua marunt si neinsemnat cantitativ aproximativ de.. azi dimineata.
2. Pozitia nefireasca a scarii, aflata in partea spate a blocului, nu o face atat de vizibila, deci nu e la indemana oricui sa o vada! (chiar daca suntem in campanie electorala);
3. Sa nu se traga concluzia ca pe toata perioada in care am incercat sa rezolv problema (in urma exprimarii mele trunchiate pe alocuri) eram imbracat doar cu o pereche de adidasi si o pereche de blugi!

Reclame

3 răspunsuri

  1. Prietene aceste evenimente au loc in urma unor lucrari ‘bine puse la punct’ de senilii care ati fost nevoiti sa-i alegeti :P, dar poate se va schimba ceva in acesta vara 😛 cu toate ca ma indoiesc. te salut si iti urez „mult vant in pupa”

  2. nu pot sa inteleg d c te-ai intros tu la gugesti city dupa atatia ani d buc..in fine..de-acum tre sa t pregatesti si d situatii dintr-astea mai putin placute:cizme cauciuc, pelerina d ploaie, masina d teren..sau mai stiu eu c…naspa..tare naspa

  3. […] in spatele blocului meu, se munceste de zor! Va uimeam, cu ceva vreme in urma, aratandu-va cateva poze uimitoare pentru secolul XXI. Oricat de mult as vrea sa cred ca din cauza pozelor publicate pe Blog, atunci, acum s-au luat […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: