Papagal cu animal

Si nu e o greseala. Papagal la propriu si animal la figurat, in caz ca nu m-am exprimat coeerent. Din categoriile “De prin trenuri”, “Despre oameni” si “Fa ceva!” va ofer spre atentionare poza de mai jos.

Am si cateva intrebari pentru voi: Folosirea papagalului pentru obtinerea unor venituri neimpozabile reprezinta o “violenta impotriva animalelor”? Blonda camuflata in bruneta din imagine, care tocmai a tras un biletel, incurajeaza astfel de practici?

Si daca tot suntem la exploatarea animalelor in scop financiar, sunt morale si legale astfel de practici? Pozatul cu pui de tigru/leu, vara, la mare, se incadreaza si si el la fapte de agresiune impotriva animalelor? Folosirea cailor la arat/semanat/alte munci ale campului in ce categorie se incadreaza? Pescuitul sportiv este oare un tip de violenta la adresa pestilor?

Toate acestea nu sunt intrebari retorice! Daca puteti sa-mi raspunde-ti astept opiniile voastre. Eu vroiam sa observ linia de demarcatie in problema “violentei importiva animalelor”, sa vad unde incepe agresiunea si unde se termina bunul simt?!

papagal-cu-animal.jpg

Legenda:

verde = papagal;

rosu = animal;

galben = blonda proaspat vopsita.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: